1. Home
  2. Plastische chirurgie
  3. Gezichtsdiensten
  4. Gezicht Strekken

Gezicht Strekken

Gezicht strekken Omdat ons gezicht ons belangrijkste orgaan is dat onze communicatie met de buitenwereld mogelijk maakt, is veroudering van deze regio van bijzonder belang in vergelijking met het hele lichaam. Het verouderingsproces dat elke levende persoon van nature zal tegenkomen, heeft niet alleen betrekking op de huid, maar ook op de vetweefsels, bindweefsels en zelfs botten. Veranderingen in de huid met veroudering worden waargenomen als uitdroging, verlies van huidelasticiteit, verminderde collageenondersteuning en dunner worden van de huid. Vetweefsel vertoont een significante afname, vooral in het bovenste deel van het gezicht en de tempelgebieden. Evenzo treedt bij veroudering botreductie op in de botten rond de ogen en vooral in het voorste deel van de bovenkaak. Veranderingen in al deze weefsels veroorzaken grensoverschrijdende rimpels in het voorhoofdsgebied, de vorming van ganzenvoetrimpels, het verschijnen van putjes onder de ogen, de vorming van traangroefputten, verdieping van de lijnen van verdriet rond de neus, het verschijnen van fijne rimpels rond de lip en de verlenging van de bovenlip, afplatting in deze gebieden met verminderde volheid van het middelste gezicht en jukbeenderen, en verslapping in het middelste gezicht en kaakgebied. Een jong en mooi puntig gezicht kan worden vergeleken met een ei dat eronder staat. Na verloop van tijd wordt deze balans het tegenovergestelde van wanneer de bovenste delen van het gezicht smaller zijn en de onderste delen breder. Veroudering vindt plaats onder invloed van interne en externe factoren. Alle mensen ervaren van nature interne (chronologische veroudering). De belangrijkste factor die aangeeft hoe snel deze situatie zal gebeuren, is de genetica van de persoon. Dit kan gepaard gaan met hormonale veranderingen en chronische ziekten. Externe veroudering wordt voornamelijk veroorzaakt door zonlicht, roken, dieet, overmatig nabootsend gebruik en zwaartekracht.

Wie is geschikt voor een Gezicht strekkenoperatie?

Gezicht strekken chirurgie is geschikt voor personen die er ouder uitzien dan hun kalenderleeftijd. Wanneer onderzocht in termen van gezichtsveroudering, heeft elke leeftijdsgroep personen die er jonger of ouder uitzien dan het gemiddelde van die leeftijdsgroep. Bij face lift chirurgie is het doel om personen die boven hun gemiddelde leeftijd in termen van wangverslapping laten zien, onder de gemiddelde leeftijd te laten verschijnen. De meest geschikte patiënten voor deze operatie zijn personen tussen de 40 en 60 jaar met een goede skeletstructuur, die gezond zijn, sociaal actief, met realistische verwachtingen. Face lift chirurgie corrigeert het meest effectief het wanggebied, de onderste delen van het gezicht, kaak / neklijn. Om deze reden is het een geschikte behandelingsoptie voor patiënten waar veroudering geconcentreerd is in deze regio’s.

Chirurgisch proces

Wenkbrauwen, voorhoofd, oorafstand, verslapping onder de ogen worden over het algemeen geëvalueerd vóór een faceliftoperatie. Dienovereenkomstig wordt de circassian van het proces bepaald. Het is belangrijk dat elk gebied op je gezicht even gespannen is. In het faceliftproces worden overtollige huid en spieren naar het haargebied achter het oor getrokken en wordt de incisie gesloten door overtollige huid te nemen. Liposuctie kan ook worden uitgevoerd tijdens een nekliftoperatie vanwege vet in de kriebel. Nek- en gezichtsliften worden beide uitgevoerd in de operatiekamer onder algemene anesthesie. Om geen bloed onder de kin van de patiënt te verzamelen, wordt het gezicht weerstaan. Resist wordt binnen twee dagen verwijderd.

Postoperatief proces

Hoewel het herstel van persoon tot persoon en de procedure varieert, herstelt het meestal binnen een paar dagen. Dunne afvoeren die worden geplaatst om te voorkomen dat vloeistoffen zich binnen ophopen, worden meestal binnen 2 dagen ingenomen. De te verwijderen naden worden 3 dagen in 1 week uit andere gebieden van de oogleden gehaald en er worden speciale crèmes gestart die het litteken verminderen. Zwelling rond de ogen neemt in een paar dagen aanzienlijk af. Het is normaal dat zwelling in het middengezicht enkele weken aanhoudt. Om uw herstel te versnellen, is het raadzaam om de medicijnen te volgen die moeten worden voorgeschreven en de aanbevelingen die na de operatie moeten worden verteld.

  • Werkingstijd: 2-3 uur
  • Verblijf in het ziekenhuis: 1 dag
  • Herstel : 1 week

Is er pijn na een Gezicht strekken operatie?

Zoals bij elke chirurgische ingreep, wordt milde pijn gedurende 1-2 dagen gevoeld. Deze pijnen kunnen echter worden gestopt met de medicijnen die na de operatie worden gegeven.

Is er een litteken achtergebleven bij Gezicht strekken chirurgie?

In feite, in de klassieke zin, zeggen we dat er ergens een spoor van de snede kan zijn. Sommigen kunnen onzeker zijn, anderen kunnen een meer uitgesproken merkteken hebben. Dit heeft ook te maken met de wondgenezing en genetische structuur van de patiënt. Onze vaardigheid hier is dat zelfs als we de kwaliteit van de littekens opzij zetten, we incisies maken via verborgen plaatsen, plooien, onder het oor, en wanneer ze worden bekeken, worden deze markeringen niet gezien.

Kan een Gezicht strekken operatie worden herhaald?

Facelifts stoppen de tijd niet. Na de operatie blijft de patiënt ouder worden. Als een face lift echter op jonge leeftijd is uitgevoerd, kan een face lift na 10-15 jaar opnieuw worden uitgevoerd.

0

Misschien wil je lezen

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *